metabolic balance® este cel mai utilizat program medical pentru reglarea greutăţii corporale din Europa. Programul are la bază peste 25 de ani de cercetări știinţifice și este elaborat de echipe de medici și cercetători din Germania.

Programul constă într-un plan de nutriţie personalizat, bazat pe rezultatele analizelor de sânge, pe istoricul stării tale de sănătate, dar și pe preferinţele tale alimentare. Planul te ajută să atingi greutatea dorită, să îţi echilibrezi statusul hormonal si să îţi îmbunătăţești starea de sănătate generală.

metabolic balance® determină exact acele alimente, combinaţiile și cantităţile optime necesare fiecărui metabolism, astfel încât tu să îţi recapeţi energia pe tot parcursul zilei. Cu ajutorul programului îţi vei adapta alimentaţia la un profil de nutriţie sănătos, total echilibrat și realizat special pentru tine. Îţi vei recâștiga capacitatea de a avea o senzaţie sănătoasă de foame și vei realiza că ai scăpat de poftele care nu îţi dădeau pace.

Programul oferă rezultate vizibile și de durată, bazate exclusiv pe schimbarea modului de alimentaţie:

  • fără medicamente
  • fără înfometare
  • fără suplimente alimentare

 

Cui se adresează?

Programul poate fi folosit de persoane care vor să slăbească într-un mod sigur și sănătos, indiferent dacă vorbim de un exces de 3 kilograme, de 30 de kilograme sau și de mai mult.

Se adresează în aceeași măsură și celor care doresc să își păstreze greutatea și vor o dietă echilibrată, personalizată metabolismului lor, prevenind astfel apariţia sindromului metabolic datorat unei alimentaţii necorespunzătoare. Indiferent de vârstă, menţinerea unui stil de viaţă sănătos și o alimentaţie corectă sunt esenţiale pentru prevenirea bolilor și pentru întărirea sistemului imunitar.

Cu metabolic balance® se obţin rezultate remarcabile dacă ai hipertensiune arterială, diabet zaharat, dislipidemie, ovar polichistic, oboseală cronică, alergii, probleme dermatologice, tulburări de somn.

 

În ce constă programul:

Evaluare

În această etapă vom face o anamneză a stării tale de sănătate, vom măsura principalii indicatori ai dimensiunii corporale și vom discuta în detaliu despre ce presupune acest program.

Analize sânge

Setul de analize propus de la prima întâlnire ne oferă informaţii importante despre starea ta de sănătate. Pe baza analizelor de sânge vor fi determinate exact acele alimente de care corpul tău are nevoie pentru reechilibrarea metabolică, având ca efect reglarea greutăţii și îmbunătăţirea sănătăţii. Sunt analize uzuale de sânge, nu vorbim despre teste genetice sau alte analize ce presupun costuri mari.

Planul de nutriţie

Planul individualizat de alimentaţie este realizat cu ajutorul unui soft computerizat, pe baza setului de analize de laborator, datelor antropometrice și informaţiilor personale, legate de starea de sănătate. Fiecare om este unic, așa că nu există două planuri identice. Vei afla ce tipuri de alimente să consumi și în ce cantităţi, atât pentru perioada în care vrei să slăbești, dar și pentru tot restul vieţii, astfel încât să ai o greutate constantă și un metabolism echilibrat.

Pe tot parcursul programului vei beneficia de consiliere, ceea ce te ajută să faci trecerea la noul stil de viaţă, într-un mod controlat și eficient.

Peste un milion de oameni au urmat planul personalizat de nutriţie și au ajuns la greutatea dorită. Dacă vrei să intri în acest program sau să afli mai multe informaţii, programează-te la o consultaţie.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor.
Afla mai multe! OK