Health coaching

Te-ai săturat de fluctuaţiile în greutate?
Nu știi cum să scapi de poftele care nu iţi dau pace?
Ai încercat toate dietele de pe fața pământului și ai ajuns iar de unde ai plecat?
Te simți stors de energie din cauza unor relaţii toxice?
Ești copleșit de stres la muncă?
Vrei să te simţi bine cu corpul tău?

Ceea ce mâncăm e important, ne asigură nutrienții necesari pentru o bună dezvoltare și funcţionare a organismului, dar și mai importante sunt lucrurile care ne hrănesc cu adevărat la nivel emoţional, psihologic sau spiritual.

Stilul de viaţă are un impact major asupra dietei. Felul în care mâncăm, ceea ce mâncăm, sunt influenţate direct de ceea ce simțim.

În cele mai multe cazuri, atunci când suntem supăraţi, obosiţi sau nervoși, cea mai la îndemână soluţie care ne face să ne simţim mai bine este mâncarea, și mai ales dulciurile. Cu cât mâncăm mai mult, cu atât ne distragem atenţia de la problemele care ne macină. Dar problema rămâne mereu acolo, determinînd repetitiv același tip de reacţie.

Te-ai gândit ce te-a făcut să mănânci o cutie întreagă de îngheţată sau o ciocolată? Oare stresul de la serviciu sau din anumite relaţii te fac să mănânci în exces? Oare lipsa somnului sau un nivel scăzut de energie te împiedică să faci mișcare?

Pe parcursul colaborării noastre, ne vom da seama de cum toate aceste părţi ale vieţii iţi afectează sănătatea ca un întreg.

Împreună vom explora teorii nutriţioniste existente, vom descoperi care sunt de fapt cauzele poftelor alimentare și cum pot fi ele evitate. Vei primi sugestii legate de cum iţi poţi intensifica activitatea fizică, vei învăţa tehnici de respiraţie pentru un somn mai bun sau pur si simplu pentru o stare de liniște. Toate acestea pentru a descoperi ceţi se potrivește cel mai bine și pentru a ţi le insuși pe termen lung.

Pe parcursul întâlnirilor noastre te voi ajuta să faci modificări graduale în dieta și în stilul tău de viaţă. Modificările se vor acumula în timp și vei realiza că toate acestea au avut de fapt un impact cu mult mai mare faţă de ce ai anticipat. În plus, toate aceste transformări se vor răsfrânge și asupra celorlalţi membri ai familiei, ca un efect natural a ceea ce faci tu.

La finalul sesiunii, nu vei pleca cu o listă de do’s sau don’ts, pentru că interdicţiile creează automat dorinţa de a le încălca. Flexibilitatea e importantă, astfel încât tu să iţi alegi singur ceea ceţi se potrivește cu adevărat. 

Viaţa ne schimbă, la fel și nevoile noastre. De aceea scopul întâlnirilor noastre este să te cunoști mai bine, astfel încât să poţi lua cele mai bune decizii pentru tine, în orice circumstanţe te-ai afla.

În ce constă programul de Health Coaching:

  • Sesiune de coaching de o oră la fiecare două săptămâni
  • Suport permanent pe email între sesiuni
  • Reţete simple și variate
  • Diverse materiale care completează discuţiile noastre și te ajută să iţi îndeplinești obiectivele

Împreună vom reuși:

  • Să definim traseul între cine ești acum și cine vrei să devii
  • Să descifrăm nevoile unice ale corpului tău
  • Să setăm obiective personale și să lucrăm împreună pentru a obţine modificări de durată

Pe parcursul acestui program vei înţelege mai bine ce alimente și ce stil de viaţă funcţionează cel mai bine pentru tine, iţi vei putea îmbunătăţi energia, sănătatea și echilibrul.

Dacă ești curios să afli mai multe despre program și vrei să vezi dacă ţi se potrivește această abordare, iţi poți face aici o programare.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor.
Afla mai multe! OK