Despre mine

health coach

 

 

 

Sunt Daciana Ispir, medic generalist cu specializare în nutriție și stil de viață sănătos.

Am absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul UMF Carol Davila București în 2005. În cadrul aceleiași Universități am absolvit Masterul de Nutriție și siguranță alimentară.

M-am focusat pe diete personalizate mulți ani, dar experiența cu pacienții mi-a arătat în timp că nu e doar despre nutriție și teorie, ci mai degrabă cheia succesului stă în cum îi faci să integreze noile obiceiuri în viața lor, astfel încât să susțină rezultatele pe termen lung.

Aceasta m-a determinat să îmi completez cunoștințele medicale cu cele de Health Coaching, absolvind cursurile Institute for Integrative Nutrition din State.

Aici am studiat metode inovatoare de coaching, tehnici practice de management al stilului de viață și teorii de ultimă oră din nutriția holistică, având profesori de renume din lumea medicala și a industriei de wellness.

Combinând informația medicală cu partea de coaching, am reușit în acest fel să îmi ajut pacienții să facă schimbări de durată nu doar în programul lor alimentar, ci și în stilul de viață.

Sunt consilier metabolic balance®, cel mai utilizat program pentru reglarea greutăţii corporale din Europa. metabolic balance® este un program bazat pe cercetări medicale, testat cu succes de peste un milion de oameni care au urmat planul personalizat de nutriţie și care au ajuns la greutatea dorită.

Colaborez cu Clinica medicală Centrokinetic, sediul din Barbu Văcărescu 102 și cu Shiseido SPA în cadrul Stejarii Country Club. Dar odată cu pandemia, o bună parte din activitate s-a mutat în mediul online, prin intermediul platformelor Zoom, Microsoft Teams sau What's up video. Sesiunile de nutriție presupun de fapt multe discuții, explicarea unor mecanisme și principii de funcționare ale organismului, adaptarea dietei la programul fiecăruia, găsit de soluții și practic discuțiile pe care le avem în cabinet, pot avea loc la fel de bine și în fața computerului.

Susțin și cursuri corporate de nutriție și stil de viață sănătos către companii, fizic sau online, organizate direct sau prin colaborare cu Juice it și Rețeaua Medicală Regina Maria.

Dacă ar fi să sumarizez cumva principiul pe care mă axez, cred cu tărie că nu există alimente nocive, și nici alimente minune, ci varietatea, cantitatea și frecvența sunt cele care fac diferența.

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor.
Afla mai multe! OK